Ljudbok klar lagom till Påskhelgen :-)

dannyboy Dag Andersson

Idag är det release för Dannyboy och kärleken som ljudbok!! En vindlande historia som utspelar sig under en natt i Stockholm. Det var kul läsning för mig och extra roligt att romanens författare, Daniel Åberg, tyckte om min inläsning. Så här skriver Daniel Åberg idag:

Inläsare är skådespelaren Dag Andersson, och efter att ha hunnit lyssna på den första timmen i morse när jag körde bil in till Kiruna måste jag säga att han gör ett fantastiskt jobb, han levererar verkligen berättelsen med perfekt tonträff och jag vet inte ens om det är tillåtet eftersom det är min egen roman, men jag fick rysningar av välbehag flera gånger.

Åker du “hemåt” under påskhelgen så kan det här var perfekt lyssning under resan. Du kan köpa ljudboken hos Storytel. OCH, btw, är du från Sandviken?? Då kan du få dig ett gott skratt av mitt naiva men ambitiösa försök att prata Sandvikenmål 😀

GLAD PÅSK ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: