Filminspelning i Budapest…

Just nu pågår inspelningen av filmen Midsommar utanför Budapest i Ungern. Det är den amerikanska regissören Ari Aster bakom skräckfilmen Hereditary, som regisserar och jag spelar den lilla birollen Sven. Det är en fantastisk erfarenhet att få jobba med ett så stort team och med så många och duktiga skådespelare. En helt sjuk historia måste ändå sägas och jag ser fram emot premiären nästa år. Så här beskrivs den på Wiki: “A couple travels to Sweden to visit their friend’s rural hometown for its fabled mid-summer festival. What begins as an idyllic retreat quickly devolves into an increasingly violent and bizarre competition at the hands of a pagan cult.”

Jag har såklart massor med fina bilder, men de är superhemliga och får inte läggas ut på nätet. Men bilden ovan tror jag är ok 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: